CV

Even Sandvold Roland har ansvar for kommunikasjon og myndighetskontakt i Tesla Norge.

 

CV - Even Sandvold Roland

For flere detaljer, vennligst se min LinkedIn-profil.

 
Tesla-logo-2003-2500x2500.png

Senior Manager
Communications and Public Affairs Norway
Tesla
2016 - dags dato

Jeg begynte som kommunikasjonssjef i Tesla i januar 2016, og fikk alene ansvar for kommunikasjon i det norske markedet. Jeg fikk etterhvert også over ansvaret for myndighetskontakt (public affairs).


Adecco_logo.png

Kommunikasjonssjef
Adecco Norge
2014-2015

Etter Rotor ble jeg leid inn på en ettårig kontrakt som kommunikasjonssjef. Jeg fikk ansvar for PR-aktiviteter og strategisk utvikling av selskapets digitale kanaler. Jeg jobbet blant annet med "Konsernsjefen", en stor kampanje som fikk mer enn 5500 studenter til å søke på sommerjobben som konsernsjef i Adecco.


rotor_logo.png

Byråleder og rådgiver
Rotor AS
2012-2014

Kort tid senere ble jeg en av gründerne bak Rotor, det første spesialiserte employer branding-byrået i Norge. Alle gründere, styremedlemmer og ansatte var under 23 år da vi lanserte Rotor. Vi jobbet med kunder som Hydro, Mattilsynet, FINN.no, og Advokatfirmaet Thommessen.


gk.png

Kommunikasjonsrådgiver
Geelmuyden.Kiese
2010-2011

Som 19-åring var jeg den yngste noensinne til å bli ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Geelmuyden.Kiese, et av de tre største PR-byråene i Norge og Skandinavia. Jeg jobbet bredt med PR og myndighetskontakt, og spesielt med digital kommunikasjon.


vg.jpg

Journalist
VG
2009

Jeg er en av de yngste til å jobbe som journalist i VG Nett, Norges største nettavis. Jeg ble ansatt rett etter videregående skole. Jeg jobbet på nyhetsdesken, og med forbruker- og helsestoff.  Jeg var også med på å dekke Stortingsvalget i 2009.